VANLIGA FRÅGOR

Polering

Många tror att man polerar bara för att det ska vara snyggt. Till viss del är det väl så. Men vad många inte vet så har en polerad yta många fördelar. En polerad yta är motståndkraftig mot rost och oxidbildning. Att ytan sedan blir lättskött och snygg får väl ses som positivt.

Vaxning

Alla billacker åldras, men med regelbunden vaxning kan du skydda och bevara bilens lack. Vaxet skyddar mot rostangrepp, UV-strålning, surt regn och annat skadligt nedfall. Vaxet ger glans, underlättar tvätten och gör det lättare att ta bort insekter på fronten. Du får en bil som är lättare att hålla ren, du sparar miljön och bibehåller värdet på bilen.

Lackförsegling

Lackförsegling är en produkt som bearbetas ned i lackens porer och bildar en hård och högglänsande hinna som skyddar lacken mot vägsalt, asfalt och andra föroreningar, ger ett optimalt skydd med glans.
Produkten hindrar blekning från ultraviolett ljus och skadas inte av några permanenta fläckar så som nitratetsning orsakad av fågelspill, trädsav eller som metallpåslag och industrinedfall m.m.

Strålkastarrenovering

Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrant rengör plasten, polerar bort repor och beläggningar och sedan förseglar ytan.

Skyddet som läggs på är baserat på nanoteknik och skyddar gamla såväl som nya strålkastare under lång tid.På detta sätt förbättras ljusstyrkan och trafiksäkerheten ökas.Du behöver inte lägga ut tusentals kronor på nya strålkastare, låt oss ta hand om

Glasbehandling

Glasbehandling (Aquapel) är ett skydd för bilens rutor. Fördelen är att smuts, insekter och trafikfilm inte fastnar lika hårt på glaset som på en obehandlad ruta. Rutorna blir mycket lätta att hålla rena.

En annan effekt är att vattendropparna glider av rutorna vid körning i högre hastighter. Därför behöver torkarna inte användas lika frekvent som på en obehandlad ruta. Aquapel minskar dessutom reflexerna vid mörkerkörning.

Hållbarheten är ca 6 månader